4. 4. 2015

Co nosit ve 2. trimestru?/What to wear in the 2nd trimestr?

2. TRIMESTR – jak využít stávající šatník

Užíváte si nejlepší část těhotenství. Už vám není špatně, bříško roste a možná už cítíte pohyby miminka.

Schválně jsem pro tenhle post vybrala fotky hereček, zpěvaček a modelek. Abysme viděly, jak vypadají v každodenním životě bez zástupu kadeřníků, vizážistů a módních poradců. Prostě těhotné holky jako my!

Co koupit: Nakupte si několik kousků základního těhotenského oblečení a ty kombinujte s tím, co již máte ve skříni. Nikdy nezapomínejte na svůj styl. Pokud dáváte přednost „za normálních okolností“ džínům a tričku, těžko se budete v těhotenství navlékat do šatů s květinovým vzorem. A naopak pokud nejste velký příznivec kalhot, pořiďte si těhotenské šaty a sukně. Máte-li v zaměstnání přísný dress code, budete potřebovat elegantní těhotenské oblečení. Perfect Days právě nabízí limitovanou kolekci oblečení pro těhotné.


Na co si dát pozor: Pokud jste si ještě nepořídila těhotenské kalhoty, je nejvyšší čas. 


Nikdy ale opravdu nikdy neopouštějte domov bez podprsenky!



Co nosit: Ani v těhotenství není důvod vzdát se kožené bundičky. A kombinovat se dá nejen s džínami, ale perfektně padne i k šatům nebo sukni.

 

Máte ráda saka? V těhotenství je unosíte a navíc zůstanete elegantní i s rostoucím bříškem. 


Džínová bundička se hodí ke kalhotům i k romantickým maxi šatům nebo maxi sukni.


Co nosit v1. trimestru najdete tady.

2nd TRIMESTER – how to wear the clothes you already have 

You are enjoying the best part of your pregnancy. You are not sick anymore, your bump is growing and maybe you are already feeling your baby move. 

For this post I chose photos of actresses, singers and models as they look in everyday life without a crowd of stylists, makeup artists and fashion consultants. Pregnant girls like us!

What to buy: Buy a few pieces of basic maternity clothes and combine them with what you already have in your closet. Never forget your style. If you normally prefer wearing jeans and a T-shirt, you probably won't try to wear a dress with a floral pattern when pregnant. And on the contrary if you're not a big fan of pants, buy maternity dresses and skirts. If you have a strict dress code at work, you need business maternity clothes. Perfect Days currently offers a limited collection of clothing for pregnant women. 

What to watch out for: If you still don't have maternity trousers, it's time. 


Never, really never go out without a bra! 



What to wear: Even during pregnancy there is no reason to give up a leather jacket. You can combine it not only with the jeans but it perfectly fits a dress or a skirt. 

 

Do you like blazers? You can wear them when pregnant and you will stay stylish even with your growing belly. 


Denim jacket goes well with trousers, a maxi dress or a maxi skirt.



What to wear in the 1st trimester, you will find here.

2 komentáře:

  1. Já jsem měla hrozně rychle velké břicho a ve všem jsem se necítila dobře, tak jsem si nakoupila různé těhotenské šaty z https://www.happymum.cz/ a nosila jsem jenom je. Myslím si, že by každá žena měla nosit šaty nebo sukni, jelikož ji podtrhnou.

    OdpovědětVymazat
  2. V těhotenství jsem měla velký problém na sebe sehnat něco pěkného. Rozhodla jsem se proto pro menší kompromis a na tržišti https://www.onlinesekac.cz/ jsem koupila pár starších věcí, které jsem přešila a vytvořila si takovou vlastní těhotenskou módu.

    OdpovědětVymazat