14. 3. 2015

Co nosit v 1. trimestru?/What to wear in the 1st trimester?

1. TRIMESTR -  jak schovat rostoucí bříško 

Zjistila jste, že čekáte miminko. Gratuluji! Na svém těle zatím příliš velké změny nepozorujete. Snad patříte mezi ty šťastnější a netrpíte těhotenskými nevolnostmi. Během prvního trimestru se vám mohou začít zvětšovat prsa  a možná vás začnou tlačit kalhoty. Můžete je zkusit nosit rozepnuté nebo si vypomoci nejrůznějšími fígly. Ale moc dlouho to nevydrží a navíc není to moc elegantní.



Co koupit: větší podprsenku, těhotenské kalhoty

Na co si dát pozor: Během prvního trimestru si tu radostnou zprávu většinou necháváme pro sebe a své nejbližší. Ale pozor mužští kolegové si mohou všimnout vašeho nově se dmoucího poprsí;-) A pokud jste dosud nosila obtažená trička a najednou se začnete oblékat do neforemných halen ve snaze skrýt rostoucí bříško resp. prsa, tak to mnohým napoví.

Co nosit: Nebojte se vzorů, které budou maskovat a zároveň odpoutávat pozornost. Přiléhavý top nahraďte splývavým tričkem nebo halenkou. V oblasti trupu noste tmavší barvy. Kombinujte světlý svetr nebo sako s tmavými kalhotami a naopak tmavý top se světlými kalhotami.



Velká prsa a rostoucí bříško můžete maskovat šátkem nebo šálou, ale nic se nemá přehánět. Pokud se do šály budete halit jako Liv Tyler, bude to přinejmenším podezřelé.


1st TRIMESTER – how to cover your growing bump

Congratulations! You just found out that you are pregnant. You won’t see any major changes on your body yet. And hopefully you are one of the lucky ones who won’t suffer from morning sickness. 
(We, who suffered with morning sickness know that it can last the whole day.) But during the first trimester your breasts might start growing and maybe your trousers will start feeling tight. You could wear them open or use some gadgets. However, that won’t do for very long and it is not very elegant.


What to buy: bigger bra, maternity trousers

What to watch out for: Usually you want to keep the happy news to yourselves and your closest family and friends. But watch out that your male colleagues will start to notice your bigger breasts;-) However if you usually wear tight t-shirts and suddenly you will start wearing baggy blouses, then it will also be suspicious.

What to wear: Don’t be afraid of patterns, which will mask and distract. Try to replace a tight top with a flowing t-shirt or a draped blouse. In the torso area wear darker colors. Combine light sweater or jacket with dark pants and vice-versa - a dark top with light pants.


You can cover big breasts and growing bump with a scarf but don’t over-do it. If you cover yourself like Liv Tyler, it might look suspicious. 


Žádné komentáře:

Okomentovat