9. 6. 2015

Nej balící papír na dárky!/The best wrapping paper!

Moje babička si schovávala použité dárkové balící papíry. Možná proto, že dřív nebyl takový výběr a někdy bylo asi těžké sehnat před Vánocemi kromě dárků i samotný papír. Občas se stávalo, že někdo z nás dostal dárek, na kterém bylo napsané jeho jméno, ale po otevření se ukázalo, že přečetl jméno toho, kdo v tomto papíru dostal dárek loni. A stačilo jen pootočit a bylo tam jméno letošního obdarovaného. Všichni jsme věděli, že dárky rozbalujeme opatrně tak, abychom papír nepotrhali.

by Myyna

Nikdo z nás použité dárkové papíry neschraňuje, alespoň se k tomu veřejně nepřiznává. Ani já ne! Ale dneska udělám výjimku, protože dárkový balící papír od Myyny si prostě musím šetřit. Ale neschovám si ho na další dárek, ale vezmu pastelky a to ovocíčko si pěkně vybarvím. Něco, co mě strašně láká od té doby, co Myyna ukázala první náčrt.

A zvědavci, kteří chtějí vědět, co se skrývá v balíčku, se to dozví už brzy;-)

The best wrapping paper!

My grandma always kept wrapping paper from gifts. Maybe because back then there was not such a wide selection of the wrapping paper, and sometimes it was difficult to find not only the Xmas presents but also the paper to wrap them. Occasionally someone from our family would unwrap a present with his name on it, only to discover that this wrapping contained his gift last year. Turning the gift over would reveal the person for whom it was intended this year. And we all knew that when unwrapping the gifts we had to be careful not to destroy the paper. 

by Myyna

No one keeps used wrapping paper nowadays, or at least does not admit it publicly. Not even me! But I will make an exception today, because I will be saving this wrapping paper by Myyna. I am not planning to save it for next present but instead will take some crayons and color in all the fruit. This is something I have been looking forward to since Myyna published the first draft.
 
And for all of you who want to know what was the gift inside the wrapping, be patient and I will tell you soon;-)

Žádné komentáře:

Okomentovat